Двама от Славия под въпрос срещу Лудогорец

Двама играчи на Славия висят за финала за Суперкупата на България срещу Лудогорец утре, пише „Тема Спорт“. Мачът е от 20:30 часа на стадион “Трейс Арена” в Стара Загора.БЛИЦ.СПОРТ

Треньорът на столичани Златомир Загорчич не може да разчита на централния защитник Александър Станисавлевич и вътрешния халф Милен Гамаков. Причината е, че жълтите им карти все още не са пристигнали и те не са картотекирани в БФС.

Надеждата на „белите“ е това да се случи днес или утре в часовете преди срещата. Сърбинът с руски паспорт идва от втория отбор на ЦСКА (Москва), а Гамаков за последно носи екипа на полския Лехия (Гданск). Наставникът на Славия засега прави тактиката без тях двамата. Ако чаканият документ дойде навреме, то почти сигурно титуляр ще е само Гамаков.

Заги и щабът му все още не са решили на кого да заложат под рамката за сблъсъка с Лудогорец – младия Стергиакис или опитния Георги Петков, който реално бе герой във финала за купата с Левски, спечелен след дузпи. Засега от лагера на „белите“ заявиха, че не са тренирали удари от бялата точка. Както е известно, при равенство в редовното време няма да има продължения, а направо дузпи.