Ексклузивно в БЛИЦ: Какво се случи в ЦСКА? Защо отнеха капитанската лента на Чорбаджийски

ЦСКА има нов капитан – Николай Бодуров. На мача с Рига от първия квалификационен кръг на Лига Европа защитникът се появи с лентата на ръката. Лентата, която до вчера стоеше на ръката на Божидар Чорбаджийски, вече ще е на тази на Бодуров. Николай беше втори капитан, но от снощи нататък ще е първи.БЛИЦ.СПОРТ

Коя е причината Чорбаджийски да бъде понижен? Случило се е нещо, какво и кой е взел решението? Ето какво отговори пред БЛИЦ достоверен източник от Борисовата градина.

„Решението е само и единствено на новия треньор Нестор Ел Маестро. Никой не се е намесвал и не му е нареждал какво да прави. Сърбинът успя за отрицателно време да се адаптира в ЦСКА и да усети много неща в отбора. Едно от тях е кой е лидерът. Лидерът е Бодуров. Нестор, като умен човек, е усетил това и без да се колебае е дал лентата на Николай. В същото време е имал разговор с Чорбаджийски, за да му обясни мотивите си. Бъдете сигурни – Божидар не се е засегнал и няма никакви драми.

Нали знаете,  че във всеки колектив си има нещо като тартор. Бодуров е точно такъв. И поради тази причина новият треньор извърши рокадата”, добавиха  източници на БЛИЦ.