Митов за 0:0 с Верея: Мислехме бавно и играехме бавно

 

Треньорът на Септември Николай Митов коментира равенството 0:0 с Верея в двубой от последния кръг на Първа лига. Преди срещата тимът му бе определян като фаворит, но не взе повече от точка в Стара Загора.БЛИЦ.СПОРТ

“Резултатът е закономерен, но няма как да съм доволен от играта. Изиграхме много слаб мач, много хора бяха под нивото. Мислеха си, че ще вземем лесно този мач, но нищо не се взима, докато не излезеш на терена”, заяви Митов пред DIEMA SPORT и продължи с анализа.

“Ще гледаме запис и ще видим кой и защо е играл слабо. Но трябваше да спечелим трите точки в този мач. Не може да се говори,че сме фаворит, защото сме втори сезон тук, но не показахме играта от контролите”, добави треньорът и даде обяснението си за слабата игра.

“Бавно мислехме, бавно играехме с топката, второто полувреме нямахме предимството от първото. Не можахме да завършим елементарни топки. Твърде малко показахме, две центрирания не затворихме, твърде малко направихме”, допълни Митов пред ДИЕМА СПОРТ след края на срещата.