Аутори: Не очаквам отново да спечелим с голям резултат (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец Пауло Аутори говори преди първия мач срещу МОЛ Види (б.р. – доскорошният Видеотон) от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Специалистът заяви, че очаква трудна среща, като изрази надеждите си „орлите“ да се представят на ниво и да не допуснат попадение в мрежата си у дома.БЛИЦ.СПОРТ

Двубоят на “Лудогорец Арена” е утре от 20:00 часа и ще бъде предаван директно по Диема Спорт.

“Всеки мач, който не е започнал е труден. С това, което покажем на терена може да стане по-малко труден. Всеки противник има своите характеристики – своите силни слаби страни, както и нашият тим. Ние сме направили подробен анализ, както и те на нас, предполагам“, започна наставникът на седемкратния шампион на България.

“Имаме стратегия за мача. Искам да имам силен отбор и да го покажем на терена. Предходните два мача, които се изиграха, не е нещо, което се случва постоянно във футбола – да се печели с такива големи резултати. Не е реалност в съвременния футбол. Ние ще работим върху това да се представим добре на терена у да не ни вкарат гол. А всичко останало, което във футбола се случва с такива големи резултати, са случайности. Не мога да очаквам от моя отбор да спечели с такъв резултат отново. Противниците стават все по-трудни. Моето послание е ясно – очаквам трудности“, коментира още бразилецът.

„В момента нямаме контузени играчи, което означава, че нашият тим е добре физически. Единственият, който се готви по специален режим е Яцек Горалски, който тренира с кондиционните треньори, за да се завърне по-бързо на терена. Също и Владо Стоянов, който се възстановява. Той работи много добре и скоро може да го очакваме на терена да ни помогне“, каза Аутори.

„Направили сме подобрен анализ на Видеотон, най-вече на последните два мача, които изиграха в предварителните кръгове на Шампионската лига”, продължи специалистът.

“Всички мачове са ключови. Ако не се представим на ниво в предстоящата среща и не я спечелим, следващият ни двубой няма да има никакво значение. Постоянно говорим с играчите, че следващият мач е най-важният. Ние трябва да сме подготвени за всеки противник”, добави Аутори.