Балъков след победата: С търпение и правилна игра се получи

Треньорът на Етър Красимир Балъков остана доволен от успеха с 1:0 над Верея, с който “болярите” записаха първи точки в първенството.BLIC.SPORT

Балъков призна, че е очаквал защитната постройка на съперника и похвали тима си, че е преодолял сгъстената отбрана на старозагорци.

“Тимът на Верея играеше изключително дефанзивно, в защитата им беше много гъсто. Но така е, и те искаха да вземат нещо. Важното е, че показахме, че с правилна игра и търпение можеш да победиш дори в последната минута.

Момчетата демонстрираха характер, имаше много емоции, публиката им се радваше, което е важното в крайна сметка. Искаме да привличаме повече хора на стадиона, а такъв драматичен двубой ти дава сили, а освен това ще идват нови хора. Пропуските, които направихме, не ме притесняват. Радостен съм, че излизаме на положения.

Все пак сме в началото на първенството и все още не сме в перфектна форма. А и имаме двама нови нападатели, които изобщо не са в добро физическо състояние. На тима му беше тежко и трудно като първи мач във Велико Търново”, коментира Балъков пред НОВА СПОРТ след мача.