Сериозен удар по Левски! Лоши новини за един от лидерите

Сериозен удар понесе треньорският екип на Левски преди мача от втория кръг на шампионата. Вторият капитан Иван Горанов няма да играе срещу Черно море. Той е получил травма на една последните тренировки и по всичко изглежда, че ще му трябва известно време, за да се възстанови, предават колегите от „Дарик“ радио. Става въпрос за проблем в областта на коляното, който не е сериозен, но изисква лечение.БЛИЦ.СПОРТ

Горанов се превърна в ключов футболист за „сините“ след силния втори полусезон, който изигра с екипа на родния си тим. За Левски неговата липса ще е още по-чувствителна, тъй като няма алтернатива на позицията ляв краен защитник.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Най-вероятно треньорският екип ще заложи на Аймен Белаид, който е централен бранител, но понякога е ползван и от лявата страна на защитата. Това се е случвало само в контролни срещи.

Отсъствието на Горанов ще роди въпросителна и относно капитана на отбора. Титулярният такъв Божидар Митрев вероятно ще е резерва, ако попадне в групата за мача. При това положение най-голям фаворит да носи лентата е Давид Яблонски, който се ползва със солидни позиции в съблекалнята, а и е един от най-опитните в тима.