Орачев след успеха: Игровото ниво не е това, което аз искам

Треньорът на Дунав (Русе) Малин Орачев коментира успеха с 3:1 над Ботев (Враца) в среща от втория кръг на Първа лига. Той заяви, че отбора на игрово ниво все още не това, което иска, като добави, че “драконите” ще излязат срещу ЦСКА в следващия кръг като за мач срещу един от най-класните съперници.БЛИЦ.СПОРТ

“Бяхме по-агресивни и желаехме много победата. Игрово не сме на ниво, което аз искам. Имаме много нови футболисти и ни трябва време. Знаехме, че днес трябва да играем по-директно. Имахме шанс да затворим мача и да вкараме трети гол, още преди техния. Не успяхме да го направим. Добре стана, че през второто полувреме все пак стигнахме и до трети гол. Трябва винаги да играем нападателно. Ако не бележим, няма как да печелим”, каза Орачев.

“Всички фенове искат отборите им да побеждават. Дано запалянковците разбират, че е трудна спойката между нови и стари футболисти. Могат да си викат каквото пожелаят. С ЦСКА ще се настроим като за мач срещу един от най-класните съперници. Трябва да се опитаме да ги излъжем, а не да се надиграваме с тях”, добави треньорът на Дунав.