Аутуори: Знаем как ще играе МОЛ Види

Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори коментира предстоящия в сряда реванш срещу МОЛ Види от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Опитният бразилски специалист разкри, че познава качествата на унгарския шампион. Той обяви, че неговият отбор трябва да спечели предстоящата среща.блиц.спорт

„Знаем качествата на съперника и как ще играе. Ще отворят малко пространства. Нашите играчи трябва да знаят, че трябва да постигнем цели си. Това, което направихме дотук, не означава нищо. Има още дълъг път, който трябва да се извърви. Понякога постигаме успех, но в следващия мач има проблеми. Искаме да избегнем тъкмо тези моменти. Една победа и едно класиране не означават нищо. Ние сме длъжни да бъдем готови за всичко, което предстои. Трябва да сме по-силни от всеки един следващ противник”, коментира бразилецът на летище Варна.

„Трябва да отбележим гол. Вкарали сме 12 пъти в официални мачове до момента, а сме допуснали само един. Не можем да правим сравнение с мачовете с Партизан под ръководството на Марко Николич. Всеки един отбор и всеки един мач са различни. Добрите резултати, които постигнахме до момента не са достатъчни, за да преминем в следващата фаза. Трябва да играем добре и да спечелим”, завърши Аутуори.