Илиан Илиев налетя бесен на съдията: Знаехме как ще свири Кабаков (ВИДЕО)

Треньорът на Черно море Илиан Илиев се нахвърли на съдията Георги Кабаков веднага след края на мача срещу Левски, който завърши 2:2. Наставникът на “моряците” сподели и пред камерите какви са били претенциите му към рефера.БЛИЦ.СПОРТ

“Моряците” допуснаха изравняване само минута след като вкараха в 88-ата. Илиев бе недолен, че не е отсъдено нарушение в атака при “синьото” попадение.

“Всички видяха, че имаше нарушение при втория гол. Неприятно е да си на две минути от победата и да я изпуснеш, но трябва да поздравя футболистите. Първото полувреме направихме много непредизвикани грешки. Можеше да се отсъди дузпа при изравнителния гол, но знаем, че тук трудно се отсъждат подобни неща. Знаехме как ще свири Кабаков. Но не е виновен той, а този, който го слага”, започна Илиев.

Т”ози гол можеше и да не го допускаме, ако бяхме застанали така, както трябва. Тръгнахме да търсим втори гол, което говори за характер и самочувствие. Днес трябваше да държим повече топката. Направихме хубави неща в атака. Имахме ситуации, в които не трябваше да прибързваме. Трудно е да се играе на “Герена”. Пожелах успех на Тодор Симов. Дано някой ден наистина да стане треньор на Левски”, допълни треньорът на Черно море.


Следете с БЛИЦ: Първа лига – трансфери и подготовка, лято 2018