Треньорът на ФК Копенхаген: Играчите на ЦСКА взеха да ни ритат, след като видяха, че голът ни е от засада!

Треньорът на ФК Копенхаген Столе Солбакен обяви, че неговите играчи са били наритани от футболистите на ЦСКА, провокирани от явния гол от засада, който получиха във вратата си на стадиона в датската столица. Както е известно, „лъвовете“ поведоха в 25-ата минута с попадение на Даме Н`Дойе, който беше зад защитата на „червените“.БЛИЦ.СПОРТ

“Беше много глупаво да се показва повторението на първия ни гол на големия екран на стадиона. Това поне не трябваше да става преди почивката. Хората, които се занимават с тези неща, трябва да внимават повече при такива футболни ситуации. Те ще получат специални инструкции“, обяви Солбакен.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Футболистите на ЦСКА също видяха повторенията и това повлия на поведението им на терена до края на първото полувреме. Имаше две-три неконтролирани остри влизания от тяхна страна, които можеха да бъдат опасни за нашите играчи. Мачът стана повече битка, отколкото футбол”, добави треньорът на ФК Копенхаген.

“Това повторение не беше добро за никого – абсолютно ненужно. Съдията вече беше признал гола и нямаше как да го отмени. Положението беше неприятно и за него”, призна норвежкият специалист.

Както е известно, след като елиминира ЦСКА от турнира ФК Копенхаген ще играе срещу италианския Аталанта за влизане в груповата фаза на Лига Европа.