Новият треньор на Верея: Ще пораснем в следващите мачове

Новият треньор на Верея Небойша Лекич бе доволен от представянето на футболистите въпреки домакинската загуба с 0:1 от Витоша (Бстрица) в дебюта му начело на тима.БЛИЦ.СПОРТ

„Футболът е такъв, но мисля, че дадохме най-доброто от себе си и съм доволен, тъй като играчите се представиха добре. Допуснахме гол в самия край на мача и трябва да продължим да работим. Тук съм от четири дни и е рано да говорим за промени. Имаме добър отбор и доста зона за подобряване, но ще ги правим стъпка по стъпка. Мачът бе много труден, тъй като Витоша е добре организиран отбор. Работят заедно и в двата края на терена. По-добър отбор са от нашия, но може би ще има някои промени при нас”, сподели сръбският специалист.

„Бях в Испания и имах някои оферти, включително и от България. Верея е една добра възможност, за да науча нещо ново. Знам, че ситуацията не е добра, но това е предизвикателство за мен. Ще опитам да подобря играчите и футболът тук. В следващите мачове ще пораснем”, продължи Лекич.

„Сърбия и България са много подобни държави. Понякога дори си мисля, че съм в Сърбия. Хората са много красиви и отзивчиви. Радвам се, че съм тук. Някои от играчите ми не знаят български, но пък българите ме разбират, когато говоря на сръбски”, завърши сърбинът.