Славия и Лудогорец с хикс в мач с два точни удара (ВИДЕО)

Славия и Лудогорец завършиха при 0:0 в двубой от шестия кръг на Първа лига. “Белите” излязоха с най-доброто, с което разполагат, докато гостите от Разград бяха без куп титуляри, явно с мисъл за реванша с Торпедо Кутаиси за Лига Европа идния четвъртък (20:00 часа).BLIC.SPORT

Двубоят на “Васил Левски” беше предшестван от минута мълчание в памет на жертвите от катастрофата край Своге вчера. В началото на мача двата тима започнаха активно, но с много борба, нарушения и неточни подавания, които разбиха ритъма на игра и на двата тима. Лудогорец се отчете с две идентични опасности пред вратата на Славия, като и при двете Якуб Швиерчок стреля с глава, но неточно. Най-доброто положение за Славия пропусна Шоколаров, който бе оставен сам в наказателното поле, но не намери добре топката и я изпрати в аут.

Второто полувреме започна така, както завърши първото – с много грепки и малко добри голови възможности. Първият точен удар в една от двете врати дойде едва в 55-ата минута, когато Петков отрази удар на Жоао Пауло. Славия отвърна на предизвикателството четвърт час по-късно, когато Шоколаров за пореден път пропусна пред вратата на Лудогорец, но този път стреля в очертанията на рамката, но Броун спаси. До края двата тима не записаха повече точни удари и резултатът се запзи.

Славия заема деветото място с 8 точки след шестия кръг на шампионата, докато Лудогорец е трети с 11 – на точка зад ЦСКА (“червените” са с мач по-малко) и на 5 зад Левски.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

СЛАВИЯ – ЛУДОГОРЕЦ 0:0

По-важното от мача по минути:

0′ Минута мълчание на “Васил Левски” в памет на жертвите от катастрофата край Своге вчера.
1′ Начало на мача.
10′ Активна игра и от двата тима, но с множество нарушения в средата на терена и липса на удари към двете врати.
15′ Узунов опита центриране от свободен удар, но право в стената, след което последва удар високо над вратата.
18′  Удар с глава на Швиерчок след корнер, но топката минава на метър-два встрани.
19′  Центриране на Велковски, топката попадна у Шоколаров, който опита силен удар, но над вратата.
30′  Сблъсък между Кампаняро и Карабельов. Медицинските екипи влизат на терена.
35′  Швиерчок скочи най-високо след корнер, но отново стреля неточно.
45+1′ Край на първото полувреме.

46′ Начало на втората част.
55′  Силен удар на Жоао Пауло от пряк свободен удар, но ветеранът Георги Петков се намеси авторитетно. Първи точен изстрел в рамката на една от двете врати!!!
60′ Кампаняро опита удар към вратата на Славия, но твърде слаб и неточен.
63′  Много добра възможност за Галин Иванов, който пое топката на границата на наказателното поле и стреля силно, но над напречната греда.
70′  Шоколаров остана сам срещу Броун след бърза контраатака на Славия, но ударът му бе спасен от стража на гостите. Първи точен удар за “белите” в мача!!!
76′ Георги Петков поиска медицинска помощ след падане на тревата, но реферът отказа. Играта продължава.
79′ Димо Бакалов центрира към вратата на Славия, топката падна върху напречната греда и излезе в аут.
82′ Опасно центриране към вратата на Славия, последва разбъркване, но топката е изчистена.
87′  Сблъсък между Лукоки, Велковски и Георги Петков. Тримата лежат и се превиват на терена. Футболистът на Лудогорец с жълт картон.
90+2′ Георги Петков бави играта в края на мача и получава жълт картон.
90+4′ Край на мача.
СЛАВИЯ: 1.Георги Петков , 25.Александър Александров, 55.Андреа Христов, 23.Владислав Узунов , 33.Галин Иванов ( 5.Димитър Буров), 35.Георги Йомов ( 11.Кристиян Пешов), 19.Димитър Велковски , 38.Милен Гамаков, 7.Милчо Ангелов ( 9.Цветелин Чунчуков), 8.Славчо Шоколаров , 10.Янис Карабельов
Резерви: 32.Антониос Стергиакис, 15.Александър Станисавлевич, 16.Александър Златков, 17.Момчил Цветанов

ЛУДОГОРЕЦ: 1.Хорхе Броун, 3.Антон Недялков ( 6.Натанаел Пимента), 5.Георги Терзиев, 90.Рафаел Форстър, 25.Цветомир Панов, 10.Густаво Кампаняро, 44.Яцек Горалски, 7.Димо Бакалов ( 93.Върджил Мисиджан), 92.Джоди Лукоки , 37.Жоао Пауло, 70.Якуб Швиерчок ( 28. Клаудиу Кешерю)
Резерви: 29.Даниел Наумов, 4.Неусиано Гусмао, 18.Светослав Дяков, 64.Доминик Янков

Стадион: “Васил Левски”, София
Съдия: Георги Димитров