Треньорът на Верея: Нуждаем се от гол, това е голям проблем за нас

Треньорът на Верея (Стара Загора) Небойша Лекич призна огромното превъзходство на ЦСКА след категоричната загуба с 0:4 на „Българска Армия“ от шестия кръг в Първа лига.БЛИЦ.СПОРТ

“Знаехме колко труден ще бъде този мач, опитахме да се подготвим, да сме дисциплинирани, най-вече в защита. През първата част играхме добре в защита, но след почивката опитахме да се противопоставим и получихме три гола. Те са по-добри: технически, тактически. Нормално е да победят. Сега ще трябва да работим малко повече. Надявам се с работа да променим ситуацията, в която се намираме. Не е ЦСКА тимът, срещу който да я подобрим. В следващия мач ще се опитаме да сме по-добри, това трябва да направим. Дали вярвам в качествата на състава? Вярвам, но нямаме време. Трудно е на този етап да се купи някой добър, трудна ситуация е. Трудно е да намерим нещо добро, но и евтино“, сподели Лекич след мача.

„Вярвам, че можем да се борим, не губим амбициите си. Имаме проблеми с отбелязването на гол. Нуждаем се от гол, а това е голям проблем за нас. Симеон Мечев? Мисля, че му трябва още месец, за да го подготвим. Той е един добър играч и ще го изчакаме, добър е, има опит”, добави наставникът на тима от Стара Загора.