Ел Маестро: Така трябва да играем и в големите мачове

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро похвали футболистите след убедителния успех с 4:0 над гостуващия Верея от шестия кръг на Първа лига и заяви, че те трябва да се наслаждават на играта така и в големите двубои. Кирил Десподов вкара два гола, а по един добавиха Едвин Джеси и Мауридес.БЛИЦ.СПОРТ

„Играхме доста концентрирано. Имахме трудна седмица, защото загубихме последния мач. Трябваше да реагираме днес и да спечелим. Добро представяне за всички. Никога не подценявам никого. Да, Верея не са вкарвали, не са печелили, но изиграха няколко мача, в които направиха 0:0. За нас такъв резултат щеше да бъде равен на загуба. Не е лесно срещу никой тим. Имахме няколко отлични индивидуални представяния днес“, коментира Ел Маестро след мача.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Мисля, че всички атакуващи футболисти показаха, че имат качества, насладиха се на мача. Трябва да го правим и в големите двубои. Знаем, че формата ни няма да бъде една и съща във всеки един мач. Днешният мач трябва да бъде отправна точка за следващите двубои. Така трябва да играем в предни позиции“, добави наставникът на „червените“.