ЦСКА иска Стареца от Лацио, колко години му давате? (СНИМКИ)

22-годишният камерунски футболист Жозеф Минала, който е собственост на Лацио, попада в плановете на ЦСКА. Това твърдят медиите в Италия. БЛИЦ.СПОРТ

“Орлите” търсят начин да се разделят с футболиста, станал известен, когато беше на 17 години. Тогава всички недоумяваха, че Минала наистина е на крехката възраст, като твърденията бяха, че е с фалшива рождена дата.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

“Италианският футболен съюз (FIGC) потвърди, че халфът на Лацио наистина е на 17 години, а не както се предполагаше на 42 г. Африкански футболен сайт обяви, че роденият в Камерун Минала няма право да играе за юношите на Лацио, тъй като е скрил 25 години от възрастта си. Твърдението на сайта доведе до официално разследване на документите и възрастта на Жозеф. То обаче доказа, че футболистът не лъже за възрастта си и може да възобнови кариерата си”, се писа за Минала през 2014 година.

Тогава му беше лепнат прякора Стареца.

Минала е собственост на Лацио от 2013 година, а последните четири сезона полузащитникът прекара в различни отбори под наем. За последно халфът беше в Салернитана, където бележи 4 гола в 52 мача.

През 2014-а Жозеф Минала бе част от състава на Лацио, който се изправи срещу Левски в приятелски мач по повод 100-годишния юбилей на “сините”.

Вижте Стареца и преценете дали наистина е на 22 години: