Идва ли известен футболист на “Армията”?

Известният нападател Ласина Траоре разтрогна договора си с Монако и вече е свободен да преговоря, с когото си поиска, разкри агентът на бившия котдивоарски национал – Дмитрий Селюк.БЛИЦ.СПОРТ

Припомняме, че преди няколко седмици се заговори за преминаване в ЦСКА на високия над 2 метра таран, което пък вече води до въпроса: “Идва ли Траоре на “Армията”?”.

Трансферът обаче би станал много трудно, тъй като от нападателя се интересуват и други клубове, сред които турският Бурсаспор. Според информации от Турция “крокодилите” са му предложили месечна заплата от 50 000 евро, което може да се окаже решително.

Траоре така и не успя да се наложи в Монако, като неведнъж беше пращан под наем, но разочарова при престоите си в Евертън, ЦСКА (Москва), Спортинг Хихон и Амиен. За последния тим изигра 18 мача без гол в Лига 1 през миналия сезон.

Най-силните си мачове африканецът направи още по времето, когато носеше екипа на ЧФР Клуж в Румъния, както и след това в Русия, където беше водещ реализатор на Кубан Краснодар и Анжи Махачкала.

Очаква се до няколко дни Траоре да обяви кой ще бъде следващият му отбор, а феновете на “армейците” тръпнат в очакване, тъй като нападателят е способен да засили головата мощ на ЦСКА още.