Новият португалец в Левски: Идвам, за да помогна в борбата за титлата

Португалецът Нуно Рейш подписа днес тригодишен договор с Левски. Той бе представен официално, а след това даде първото си интервю за клубния сайт.

“Чувството да подпиша с най-големия клуб в България е страхотно. Искам да науча повече за хората тук, за футбола и за страната. Много съм щастлив и искам да помогна на клуба да постигне целите си.блиц.спорт

Знам, че сега отборът е в добро състояние и се намира на първо място в класирането. Идвам, за да помогна на Левски да продължи в тази форма. Знам, че Левски се бори всяка година за титлата и купата, както ще бъде и тази година”, започна Рейш.

“Мога да играя на различни позиции. Бил съм десен бранител, в полузащитата съм играл, но основната ми позиция е централен защитник. Там се чувствам най-уверен и мога там да дам най-много на отбора. Аз съм професионалист и обичам предизвикателствата.

Винаги е добре да има в съблекалнята хора, които говорят на родния ти език. Но сега съм тук и ще опитам да науча и малко български. Не знае, може след време да знам думи на вашия език”, продължи португалецът.

“Ще говоря с моите съотборници, които вече знам, че са добри футболисти. Ще се адаптирам бързо. Нашименто познава града и ще ми помогне през първите дни.

Искам да кажа на феновете да продължават да подкрепят Левски. Заедно с тяхната помощ се надявам да постигнем много успехи този сезон. Само Левски!”, завърши новото попълнение на “сините”.