Аутори призна: Няма съмнение кой беше по-добрият отбор

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутори призна, че тимът му заслужено е загубил от Байер Леверкузен с 2:3. Първата среща от груповата фаза на Лига Европа започна отлично за разградчани и те поведоха с 2:0, но отстъпиха в крайна сметка с 2:3.БЛИЦ,СПОРТ

“Започнахме добре, но противникът беше по-добър и няма съмнение в това. Трябва да се поучи от тази загуба. Играха с много висок интензитет и затова се стигна до тази загуба. Днес противникът показа много високо ниво. Това е добър урок за нас, защото трябва да знаем, че един мач не е 20-30 минути, а 90 минути”, започна Аутори.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

“Смятам, че техният отбор започна по много добър начин, бориха се. Байер се конкурираше много добре и задържа това ниво от началото до края. Всички немски отбори са много конкурентни и трябва да знаем разликата между футбола в България и Германия”, продължи наставникът на Лудогорец.

“Леверкузен е много по-различен от Цюрих и АЕК, а това означава, че ние ще продължим да се борим мач за мач и да се опитваме да постигаме резултати”, завърши бразилският специалист.