Ел Маестро: Идва най-важната дата в българския футбол

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро изрази огромно задоволство след победата с 2:0 в Монтана и класирането за 1/8-финалите на турнира за Купата на България. След срещата специалистът подчерта, че няма търпение да изведе „червените“ в дербито срещу Левски тази събота, когато според него ще е най-важният ден за българския футбол.БЛИЦ.СПОРТ

“Беше трудно, в първите 60 минути, после усетих, че заиграхме по-добре и физически доминирахме. Много съм доволен от победата. За Купата е важно да спечелиш и да се класираш, ние успяхме да го сторим. След гола не бяхме вече нервни и успяхме да продължим с добрата игра, бяхме по-спокойни. Монтана бяха компактни и свежи през първата част, тичаха доста, беше трудно да ги пробием, през второто полувреме имахме повече възможности да реализираме, след гола имахме предимство, а и силите им понамаляха. Стипица направи много силен мач, направи и добро спасяване, доволен съм от всички играчи“, коментира Ел Маестро успеха срещу втородивизионния Монтана.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Надявам се, че феновете ще напълнят стадиона за мача с Левски. Това е най-важната дата в българския футбол и нямаме търпение мачът да започне”, добави Ел Маестро за предстоящото дерби срещу „сините“ в Първа лига.