Томаш красноречив: Разочарован съм!

Треньорът на Берое Александър Томаш коментира равенството 1:1 като гост на Дунав (Русе). Той бе видимо разочарован, като заяви, че това е бил един от най-слабите мачове на беройци:БЛИЦ.СПОРТ

“Това бе един от най-слабите ни мачове, ако трябва да бъда откровен. На полувремето казах, че имаме съперник, който е агресивен. Пормениха досега каквото са тренирали и правили. Не можахме да вкараме втори гол. През второто полувреме спечелиха първа и втора топка. После ни вкараха гол. Ние сме един от отборите, с които всички се съобразяват. На хартия сме по-добрият отбор, но когато не го покажем на терена, всичко се обезсмисля. Разочарован съм”, каза Томаш след мача.

“При нас някои футболисти трябва да се замислят много повече. Крайно време е да променя отношението си. Да бъда по-строг. Когато искаме да се съревноваваме с най-големите, да бъдем водещ отбор, това за мен не е добро представяне. Някои хора с прекалено голямо самочувствие влязоха в мача. Загубихме повече от 50% от единоборствата. Амбицията, която треньорският екип има, може да е в тежест на някои футболисти. Не обичам да живуркам. В тренировъчния процес нямам почти нито една забележка. Когато един отбор е до стената, някои играят на 100% – както бе Етър, а днес и Дунав”, добави треньорът на Берое.