В оспорван двубой Царско село победи Добруджа с два гола за три минути (ВИДЕО)

Отборът на Царско село победи Добруджа с 2:0 и продължава победния си рейд във Втора професионална лига. Лидерът в класирането обаче трябваше да се потруди доста преди да стигне до трите точки на стадион „Дружба”. И двата гола за гостите паднаха в рамките на три минути в средата на второто полувреме.
В 67-ата минута Георги Минчев бе изведен зад отбраната на „жълто-зелените”, нападателят премина покрай излезлия да го пресреща вратар Димитър Илиев и на празна врата откри резултата. Добруджанци имаха претенции, че при подаването Минчев е бил в засада, но реакция от страна на съдиите не последва.
Само три минути по-късно Георги Хашев вкара с глава след центриране от фаул.
Двубоят на стадион „Дружба” бе оспорван и двуостър, като домакините имаха няколко добри шанса през първото и в началото на второто полувреме. И двата отбора имаха претенции за дузпа, но ситуациите бяха подминати от главния рефер Стефан Павлов, който с цялостното си ръководене на срещата изнерви докрай повече от 1000 зрители на стадиона. Припомняме, че още преди двубоя привържениците на Добруджа споделиха в социалните мрежи опасенията си от назначението на рефера от Бургас, а той с поведението си по никакъв начин не направи опит да ги опровергае, напротив – с лекота показваше картони дори при незначителни ситуации.
След края на мача изнервеният вратар на Добруджа Димитър Илиев потърси сметка от главния рефер за действията му и получи червен