Илиан Илиев: Отново странични фактори ни пречат, знаехме, че този съдия така ще свири

Треньорът на Черно море Илиан Илиев очаквано не беше никак доволен след загубата с 1:2 от Ботев (Пловдив) в срещата от 12-ия кръг на Първа лига, състояла се в Коматево. Специалистът обвини съдията Георги Давидов, който зачете попадение от засада на Стивън Петков. БЛИЦ.СПОРТ

“С изключение на първите минути на второто полувреме се получи равностоен мач. Дори изглеждахме по-добре в сравнение с други срещи. Съжаляваме, имахме ситуации и не заслужавахме да загубим, още повече второто попадение е от засада”, каза Илиев пред Диема Спорт.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

“Донякъде показахме и характер, върнахме се и натиснахме Ботев, имахме някои ситуации. За кой ли път отново се намесват странични фактори при наша загуба и става много за 11-12 кръга. Имам чувството, че някой не иска нещата да се случват в Черно море, което не е приятно. Остава чувство, че можеше нещо повече да вземем, но пак казвам донякъде не ни позволиха. Няма значение. Казвам, че с такова усещане оставам като знам как започнахме. Никой не се съобразява с труда на футболистите”, коментира още Илиан Илиев.

“Ние знаехме че този съдия така ще свири и си го изсвири мача. Най-лошото е, че футболистите хвърлят усилия и в един момент са обезверени. Не трябваше да допускаме втория гол, който е от засада. Не бяхме така агресивни, както през първото полувреме. Даде всичко, което може да се даде. На този съдия не му е за първи път и ние го знаем. Но както и да е”, добави още треньорът на Черно море по адрес на съдията Георги Давидов.

Попитан за Виктор Генев и дали той ще се присъедини към варненци, Илиев каза: “Няма какво да разясняваме. Мисля, че не му е мястото. Нямаме никаква договорка с Виктор Генев. Той си има някакви проблеми. Не мога да коментирам.”