Илиан Илиев: Разделихме си по едно полувреме с Левски, адмирации за моите момчета

Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от победата с 1:0 над Левски.

“Радваме се, че спечелихме трите точки, но има какво още да се желае. Имахме много трудности преди мача – контузията на Димов и наказанието на Хасани. Мисля, че първото полувреме бяхме една идея по-добри. Второто Левски си показаха класата. За желанието на момчетата – само адмирации. Поздравления за футболистите. При контраатаките трябваше да затворим мача през второто полувреме. Трябваше да се борим повече с глава, когато бяхме с човек повече, а тръгнахме малко със сърце. Трябваше повече да задържаме топката. Имаме резерви да показваме самочувствие в такива моменти”, започна Илиев.БЛИЦ

 

“След Купата се изказаха много мнения, които бяха абсолютно неверни за нас. Виктор Генев се справи перфектно в дебюта си. Надяваме се, че този успех ще донесе стабилност в първенството, тъй като вече влязохме в границата на 20 точки. Ние направихме много глупости в някои мачове и сами сме си виновни, че не сме по-близо до Топ 3. Както виждате в българското първенство всеки може да победи всеки. Днес беше важна победа не само като точки, но и като самочувствие”, каза още треньорът на Черно море.

Илиев похвали и феновете на тима, които подкрепяха отбора днес на “Тича”: “Ако тези хора ни подкрепят така всеки мач, трудно може да ни победи тук.”