Лигата на нациите отново е на дневен ред

Днес се подновяват срещите от турнира Лига на нациите на УЕФА. Предстои да се изиграят осем мача по терените на Стария континент. Гвоздеят на днешната програма е срещата между Хъратия и Испания от Лига “А”, група 4. Сребърните медалисти от световното първенство в Русия разочароват с представянето си до момента в турнира и имат само една спечелена точка от два изиграни мача. “Шахматистите” обаче са способни винаги да поднесат изненада и в “Ла Фурия” са наясно, че няма място за подценяване.SPORTAL/BG

Друг любопитен мач тази вечер е между Белгия и Исландия в Лига “А”, група 2. “Червените дяволи” са с две победи от два мача, докато “Викингите” имат три поредни загуби до момента. Очакванията са за нов успех на домакините на стадион “Роа Бодуен” в Брюксел, но исландците са коварен съперник, който няма да се даде без бой.

С интерес ще следим и представянето на Казахстан срещу Латвия в Лига “D”, група 1. Воденият от Станимир Стоилов отбор се представя на приливи и отливи и сега се нуждае от задължителни три точки, ако иска да запази поне теоритични шансове да догони безспорния лидер в групата Грузия.

Лига на нациите:

Лига “А”

Белгия – Исландия


Хърватия – Испания

Лига “В”

Австрия – Босна и Херцеговина

Лига “С”

Унгария – Естония

Гърция – Финландия

Лига “D”

Казахстан – Латвия

Андора – Грузия

Сан Марино – Молдова

Люксембург – Беларус