Акрапович: Предпазихме се от наказания за пловдивското дерби

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович коментира равенството 2:2 с Верея при гостуването на стадион “Трейс Арена”. “Последните мачове създаваме много положения, но не вкараме голове от 100-процентови ситуации. Трябва да сме максимално концентрирани и да даваме максимума от себе си. В някои ситуации играехме хаотично”, каза Акрапович. БЛИЦ

“Трябва да се концентираме върху нашата игра, когато ни атакуват на контра. Получихме голове при ситуации, в които можехме да контролираме играта. Не е важно в каква система играем. Важен е начинът, по който играем. Казвам на всеки какво трябва да прави в дадена ситуация. Трябваше да вземем трите точки. Това беше голям шанс, който пропуснахме. Липсват ни много играчи. Знам качествата на нашите футболисти”, продължи наставникът на Локомотив (Пловдив).

“Срещу Ботев (Пловдив) знам на когото ще мога да разчитам. Дано зарадваме феновете ни. В предишния мач ни липсваха играчи. Казах и днес на футболистите да внимават заради натрупаните жълти картони, за да не изгорят за пловдивското дерби”, каза още Акрапович.