Лудогорец и Динамо Загреб се плашат взаимно

Съперникът на българския първенец Лудогорец в Шампионската лига Динамо Загреб постигна стряскаща победа с 1:0 в контролата си срещу украинския гранд Динамо Киев,SPORTNI.BG

Наставникът на “орлите” Ивайло Петев изгледа на живо срещата, която се игра в близост до базата на разградчани в Австрия.

Победното попадение в срещата реализира Вида в 72-ата минута. Ранният час на спаринга (15:00 местно време) позволи на специалиста да присъства на нея без да пропуска тренировката на своя тим. До момента хърватски скаути гледаха два мача на Лудогорец срещу Сваровски (10:0) и Динамо Букурещ (3:1). Успехът на българите над румънците пък стресна щаба на хърватите.

Емил Гъргоров и Йордан Минев са с травми след мача на Лудогорец срещу Динамо Букурещ. Двамата обаче имат леки контузии и ще бъдат налични за тренировките в следващите дни, както и за контролата с Рубин Казан на 5 юли.

При различни режими се готвеха днес Любомир Гулдан, Александър Тунчев, Александър Барт и Димо Бакалов. Първите двама работеха във фитнеса, а вторите се включиха в допълнителното занимание на тези, които не играха срещу Динамо Букурещ.