Добруджа загуби от Пирин след груби грешки (ВИДЕО)

Добруджа загуби от Пирин с 1:2 в последния си домакински мач за годината. Добруджанци излязоха с нагласата да стигнат до втората си победа за сезона във Втора лига, но и днес не успяха, след като допуснаха груби грешки и при двата гола на Пирин. Първата чиста ситуация в мача бе на сметката на Пирин. В 18-ата минута Любомиров получи пас от Златинов, но от няколко метра стреля над вратата. „Жълто-зелените” отговориха с няколко опасни влизания към вратата на гостите, но не успяха да затруднят вратаря Яначков. Най-добрата възможност пред добруджанци се откри в добавената минута на първата част, когато Янаки Смирнов опита удар от воле, който премина на сантиметри край гредата.
Още във втората минута след подновяването на играта Пирин излезе напред в резултата, след като Росен Кръстев довкара недобре избитата от вратаря Иванов топка.
В 56-ата минута Тодор Колев бе фаулиран в наказателното поле на благоевградския тим. Реферът отсъди дузпа, която потърпевшия реализира и изравни резултата. В 64-ата минута Добруджа стигна до втори гол, но той бе отменен заради засада на Смирнов. Пет минути по-късно груба грешка на капитана Добруджа Даниел Граматиков позволи на Цветомир Вачев да остане сам срещу вратаря Иванов и да реализира.
До края на двубоя добруджанци не успяха да сътворят нищо запомнящо се в предни позиции и така останаха на дъното на класирането и след 16-я кръг