Стоянович: Не може да се играе само едно полувреме

Треньорът на Левски Славиша Стоянович очаквано изрази разочарованието си след ремито 2:2 със Септември София на Националния стадион “Васил Левски”.БЛИЦ

“Честито на Септември, заслужено равенство. Резултатът е реален и ние заслужихме това, което получаваме. Влязохме в мача катастрофално. Играхме без желание, без идея. Сякаш нямахме желание да играем футбол. Второто полувреме се събудихме, но не може да се играе само едно полувреме”, заяви Стоянович.

“Имахме позитивен резултат, но не знаехме как да задържаме топката. Има много неща, които да поправим. Не знам защо влизаме по този начин в мачовете, трябва да се анализира. С нищо не заслужавахме победата днес. Да, може би времето бе хладно, но те са професионални футболисти и трябва да играят от първата до последната минута. Рано е да говорим за тенденции. Ужасен резултат за нас. Трябва да мислим за събота. Имахме шанс да се приближим да лидерите, но не го направихме. Като цяло загубихме много точки. Не сме зрели да се борим за върха. Не съм спокоен като видя как играем”, добави словенският специалист.