Загорчич: Показахме прекалено голям респект към Лудогорец

Треньорът на Славия Златомир Загорчич коментира загубата с 0:2 от Лудогорец в мач от 19 кръг на Първа лига. “Белият” наставник изрази мнение, че играчите му са показали прекалено голям респект към шампионите.БЛИЦ

„Две груби грешки в защита и получихме голове от статични положения – единия от корнер, другия от дузпа. След първия гол почнахме горе-долу да играем нещо. През второто полувреме бяхме много по-добри в сравнение с първото, но пак индивидуална грешка, дузпа и ни вкараха втория гол. Опитахме после нещо, но вече беше много късно”, заяви Загорчич.

„Имаше голям респект у нашите футболисти спрямо тези на Лудогорец. Винаги така се получава. Ако ние вкараме първи, ще си играем играта. Това е нашето ниво. Надявам се да играем по-добре и да се върнем към победите. Лудогорец заслужава похвали за това, че реализира своите положения”, продължи треньорът на Славия.

„Получи се в днешния мач така, че в каквато и система да бяха играли, си заслужиха респекта. Ние прекалихме малко с този респект на терена, затова се получи и такъв мач от наша страна. Исках днес да вземем три точки в Разград, но трябва да мислим позитивно. Срещу Верея няма да е лесен мачът. Ще направим всичко възможно да спечелим. Ще бъдат много важни тези три точки”, завърши Загорчич.