Кирилов: Оставихме Неделев да прави каквото си поиска

Треньорът на Витоша (Бистрица) Росен Кирилов направи анализ на мача с Ботев (Пловдив), загубен от “тигрите” с 0:3 в Коматево.

“Не бяхме агресивни, вътрешните халфове не затваряха човека с топка, особено Неделев. Оставихме го да си прави каквото иска. Нормално, футболист от висока класа, оставиш ли го така, носи проблеми. В началото на мача стояхме горе-долу добре, искахме да затворим центъра и донякъде успяхме. Играта на Ботев се базира на влизания в междинните зони. Загуби се балансът, двамата ни централни защитници са контузени”, каза Кирилов.БЛИЦ

“Имаме проблеми, контузени – Радко Мутафчийски, Купенов. Решихме да запазим Жоро Амзин за събота. Балансът в отбора се наруши. Второто полувреме играхме добре, можехме да отбележим и ние 2-3 гола. Смених системата, минахме на 4-4-2, качихме се на висока преса, ако Вълчанов беше вкарал, щеше да им е много трудно на Ботев. Срещу Черно море искам да покажем духа от последните домакинства. Ако го направим, на Черно море ще им е трудно”, добави бившият национал след срещата.