Василев: Не ни достигна малко самочувствие, за да играем по-спокойно

Треньорът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов не ръководи тима си при загубата с 0:4 от Локомотив (Пловдив). Той бе представляван от своя асистент – Илиян Василев, който даде своето мнение след тежката загуба.блиц

“Още малко самочувствие не ни достигна, за да поиграем малко по-спокойно. Първото полувреме ударихме повече на защита. След почивката имахме две принудителни смени и те разкоординираха действията на отбора ни. Но така е във футбола, никой не може да бъде предпазен от такива ситуации. Бяхме акцентирали повече върху това да не получим гол. Но като ни вкараха два гола, имахме повече ситуации пред тяхната врата. Ако бяхме вкарали някое от тях, щеше да се развие по различен начин битката сигурно”, каза Илиян Василев.

“Не беше приятен начинът, по който загубихме точките от Берое. Дори без да коментирам дузпата им. Може би една точка срещу тях щеше да ни даде още самочувствие след поредицата от мачове, които бяхме спечелили. Но така се разви. За нашия отбор ще отчетем една добра година като цяло – с влизането в групата, с нелошите игри. Но този резултат не трябваше да се получава за завършек на годината”, добави асистентът.