Чорбаджийски: Имаме много футболисти на крилото, сега е времето на Десподов

Бившият капитан на ЦСКА – Божидар Чорбаджийски говори пред медиите на откритата тренировка на “армейците” днес. Защитникът на “червените” коментира ситуацията с Кирил Десподов, който силно е спекулиран с изходящ трансфер. Чорбаджийски добави също, че самият той желае да се развива в бъдеще извън родното първенство.БЛИЦ

“Много неща трябва да се подобряват във всеки един аспект от играта. Както са много, така са и малко 6 точки в първенството. В нашия шампионат могат да се губят точки, надявам се да започнем успешно втория дял от сезона. С повдигане на духа, с повече самочувствие, с увереност, така ще постигнем хубави резултати. Целите пред ЦСКА винаги са ясни – купа и титла. Няма как да нямаме шампионско мислене, това е единствената идея пред нас, мислите ни са съсредоточени към това – да сме първи в края на сезона”, каза Чорбаджийски.

“Да, говори с нас Люпко Петрович. Всеки ден водим индивидуални диалози, присъства на тренировките, дава съвети на някои от футболистите. Предполагам, че с този опит, който има, ще ни бъде много полезен. Трябва да бъда постоянен в изявите си, доста неща трябва да променя, да играя по-добре с топката, да не правя елементарни грешки. Желанието ми за в бъдеще е да се развивам навън. Ние имаме много футболисти, особено на крилото. Сега му е времето на Кирил Десподов да излезе и да се развива”, добави бившият капитан на ЦСКА.