Славиша Стоянович: Харесвам Левски и България, но… (ВИДЕО)

Треньорът на Левски Славиша Стоянович говори пред клубната телевизия по време на лагера на “сините” в Кипър.БЛИЦ

“Мотивацията е добра, работата върви по план. Продължаваме да тренираме на пълно обороти. Радващото е, че засега няма контузии. Това, което виждам, на тренировките, е голяма мотивация. Играчите не се постят. Доволен съм от това, което виждам. Сега започваме да се подготвяме с тактически занимания. Искахме централен защитник, все още няма такъв, но алтернативата е норвежецът на проби, който дойде. Ще пробваме и двете нови момчета”, започна Стоянович.

“Аз обичам да работя с група от 24 – 26 души. Имаме още няколко тренировки до мача с Уфа. Надяваме се да се подготвим добре, а и новите да влязат в ритъм”, каза още специалистът.

Winbet – удвои тръпката от победата! (18+)

“Засега оставам в Левски. Работата на медиите е да спекулират, всеки ден излиза нещо по медиите. В един момент клубът може да каже, че трябва да си ходя, но на този етап няма нищо такова. Нашата работа е на терена, аз не мога да се бъркам в организационните дейности в самия клуб. Аз харесвам България, харесвам обстановката тук, харесвам Левски”, продължи наставникът на Левски.

“Юношите са нашата перспектива. Те затова са тук. Няма някой, който да е тук случайно. Всеки, който е тук, го заслужава. Ние сме го гледали, анализирали сме го. Това означава, че тези момчета са на правилното място”, добави Стоянович.

“Искам да изградим отбор, който да се бори с Лудогорец и ЦСКА. Искам Левски да е компактен и агресивен. Да прави бърза трансмисия напред, както и да играем офанзивен футбол. Това е моята идея. Искаме да сме отбор в двете фази на терена. Да сме компактни както в защита, така и в атака. Искам отборът да знае какво да прави когато губи и когато печели, когато сме в началото на мача и когато сме в края на мача”, каза още Стоянович.

“Искам да поздравя всички фенове, всички, които обичат Левски. Ще направим всичко, за да задоволим техните очаквания”, завърши словенецът.