ЦСКА остава без бразилец за мачовете в Испания

Левият бек на ЦСКА Жеферсон е много вероятно да пропусне всички контроли на испанска земя, информира „Тема Спорт“. На този етап няма яснота кога бразилецът ще се присъедини към отбора. От клуба обявиха единствено, че бранителят е чакан директно на Пиренеите.БЛИЦ

Той е разговарял с ръководството и е посочил като причина за закъснението си семейни проблеми. Според запознати обаче Жеферсон иска да бъде продаден, като се говори, че “червените” са отхвърлили оферта за него по-рано през зимата.

В случай, че бразилецът се присъедини към “армейците”, той ще е доста изостанал с подготовката и вместо да играе в проверките, ще наваксва. Така се очертава Жеферсон да бъде използван единствено в спарингите в България. ЦСКА обяви, че планира две проверки на родна земя, но съперниците още не са уточнени. Заключителната контрола ще е на 9 февруари (събота) на “Армията”.

След завръщането си от Испания пък “червените” може да проведат и втори лагер в зависимост от климатичните условия в София. Варианти са Сандански и Гърция.