Тройна мълния в БЛИЦ: Гришо се размина с нещо много лошо, взе историческо решение и има нова жена до себе си!

Три ексклузивни новини, свързани с Григор Димитров, научи БЛИЦ. Най-добрият ни тенисист се е разминал с нещо много неприятно. Той е бил прегледан обстойно от френски лекари в Париж заради контузията в рамото. Медиците успокоили Гришо, че вариантът операция твърдо отпада. Преди това е имало огромни съмнения, че хасковлията трябва да се подложи на хирургическа интервенция. Именно здравословните проблеми спряха Григор от участие на турнирите в Ротердам (Холандия) и Акапулко (Мексико).БЛИЦ

Междувременно БЛИЦ разбра, че Гришо със сигурност се завръща в тима на България за мачовете за Купа Дейвис. Решението му е историческо, тъй като той пропусна последните три издания на популярния турнир по тенис.

Националният ни отбор е във втора група на Зона Европа/Африка и му предстоят двубои с ЮАР. Засега обаче не е още известно кога ще се проведат те. Вариантите са два – през април или през септември. Ако са през септември, Григор ще бъде твърдо в състава. Ако са по-рано, всичко ще зависи от здравословното му състояние. Лекарите смятали, че след два месеца Гришо ще може спокойно да излезе на корта, което означава, че шансовете да го видим отново като част от състава на България през април са доста големи.

Winbet – удвои тръпката от играта! (18+) 

„Григор е категоричен – връща се в националния отбор. Съвсем скоро той ще потвърди новината пред родната федерация”, съобщиха източници на най-четената агенция.

Третата новина, свързана с Гришо, засяга личния му живот. Според наши източници той има нова жена до себе си. Името й засега остава в тайна, тъй като не е ясно дали връзката им ще се задълбочи.

Припомняме, че наскоро английският таблоид „Сън” гръмна с информацията, че Григор и Никол Шерцингер вече не са гаджета. БЛИЦ написа същото още през есента.  В тогавашния ни материал изрично подчертахме, че не е изключено двамата да продължават да се виждат и снимат, но само в ролята на приятели. Така и се получи – малко след това те публикуваха общи снимки.

„Това е истината. Гришо и Никол сега са само добри познати. Той в момента си има нова изгора, но дали връзката му ще се превърне в голяма любов, както бе при отношенията му с Шарапова и Шерцингер, можем само да гадаем. Засега те няма да си пускат снимки, на които са заедно. А ако го видите на фотос пак с Никол, не вярвайте, че продължават да са гаджета. Всичко между Гришо и американската певица угасна”, категорични са информаторите ни.