Локо (Пловдив) със смъкнати гащи преди мача с Левски

Много проблеми преследват треньора на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович. Дни преди мача с Левски на “Георги Аспарухов” наставникът на “смърфовете” разбра, че вероятно няма да може да използва крилото Момчил Цветанов.БЛИЦ

Чико е с болки след лагера в Турция, а мача с Левски е в неделя. Все пак лекарят на Локо е дал надежди на Акрапович, че има малки шансове Цветанов да се появи в игра.

Подобно е положението и с друг атакуващ футболист – Ален Ожболт. Младежкият национал на Словения също е с травма след лагера в Турция.

Двете нови попълнения на „черно-белите“ Един Бахтич и Никола Марич пък може да пропуснат срещата на „Герена“ в неделя, тъй като на “Лаута” още не са получили всички необходими документи, за да оформят договорите на двамата и те да бъдат картотекирани в БФС.

“Направо се като отбор, който със смъкнати гащи ще излезе на терена. Не тълкувайте тази метафора като намек, че ще пуснем на левскарите. Просто имаме много проблеми и изглежда загубата ни е в кърпа вързана. Дано не сме прави”, коментират фенове на Локото