Любо Пенев разкри какво е предупредил футболистите, обясни за Мауридес

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев даде своето мнение след края на срещата, която неговите момчета загубиха с 0:2 от Черно море. Ел Голеадор изрази оптимизъм, като не пропусна да отбележи, че футболистите на “червените” не трябва по никакъв начин да се отпускат. БЛИЦ

“В някои моменти бях недоволен, но в други се получи това, което трябва. Продължаваме да се готвим. Това е пътят, ще анализираме. Каквото и да правим, мачът е свършил вече. Нуждаем се от подобрение във всяко едно отношение. Трябва да сме подготвени да се защитаваме, да атакуваме…”, каза Пенев.

Winbet – удвои тръпката от победата! (18+)

“Опитвам, правя ротации, и то редовно. Извън групата не бе само Мауридес, а и Смоленски. Мауридес има проблем с документите. В следващия мач може да има ротации. Всички футболисти пасват, но в някои мачове ще има промени. Колкото и да звучи банално, се готвим мач за мач, от една седмица съм треньор, запознавам се с всичко. Не мога да кажа колко време трябва, ние ще работим срещу времето. Всичко трябва да се оправи между мачовете. Момчетата разбират, но едно е да говорим, друго е да минем през много часове практика”, продължи Ел Голеадор.

“Остават ни директни двубои, и не само. В никакъв случай не трябва да се отпускаме. Предупредил съм от първия момент – за ЦСКА няма маловажни мачове. Ще играем на 100 % от възможностите си”, завърши треньорът на ЦСКА.