Балъков: Жалко, че не успяхме да опровергаем приказките

Главният мениджър на Етър Красимир Балъков даде своето мнение след загубата 1:3 от ЦСКА. Наставникът на болярите обяви, че съжалява, че неговият тим не е успял да опровергае слуховете, гласящи, че “виолетовите” няма да се раздадат на 100% в днешния двубой. БЛИЦ

“Отборът блокира след първото попадение. Върнахме се с много добър гол, но не успяхме да направим това, което направихме през първото полувреме. Този мач се разви против нас. Поради тази причина не успяхме да се доберем до успех. Жалко, че не успяхме да опровергаем приказките, че няма да дадем 100% в днешната среща. Играхме много качествен футбол през първото полувреме. ЦСКА поведе в резултата и не успяхме да се върнем в мача”, каза Балъков.

“Ние искаме да играем с добри отбори. Войната се печели през битки. През най-различни битки. Отборът среща различни моменти в своето развитие. Ние сме втора година в “А” група с един добре сглобен отбор. Растем със седмици, с месеци, но ни трябва още малко конкуренция, за да сме по-нагоре”, добави главният мениджър на болярите.