Петричев: Не сме отказали нито Левски, нито ЦСКА от титлата

 

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира успеха с 2:0 над Левски в дербито от 25-ия кръг на Първа лига.БЛИЦ

“Надявам се, да продължим така и занапред, и да станем шампиони. Имахме ситуации, получи се интересен двубой, поздравления за публиката на Левски, уникална атмосфера, гледаме си нашия отбор, имахме наши неща за решаване, когато играем добре печелим, когато не играем добре губим, стана хубав мач, страхотна атмосфера, затова сме шампиони, има мачове, които трябва да ги изиграеш по този начин, за да станеш шампион.

С тези момчета съм от 8 години, след мача във Варна, казах, че вярвам в тях. Левски имаха повече публика днес, отколкото в мача с ЦСКА, което показва, отношението на съперника към нас. Лудогорец е шампионски отбор, Стойчо Стоев не сме го взели за мача с Левски, знаем какви положителни качества има, убедително водеше пред останалите претенденти.

Не сме отказали нито Левски, нито ЦСКА от титлата, в плейофите ще се изиграят още много мачове, поемаме въздух, ще сме по-спокойни, феновете ни ще са по-спокойни, но тази победа не значи нищо, Лудогорец иска да се мери със силните в Европа, а това няма как да стане ако няма конкуренция в първенството, ние не се страхуваме от конкуренция”, коментира Петричев след двубоя.