Томаш се оправдава след резила, обвини футболистите си в…

Треньорът на Берое Александър Томаш се оправда със своите футболисти за сензационната загуба, която те допуснаха от Витоша (Бистрица) с 0:1. Наставникът обяви след края на мача, че е усетил неискреност в играчите си. Той добави, че оставката, която феновете на тима вече поискаха, не е решение.БЛИЦ

“Отстъпихме, че допуснахме от два удара да ни вкарат гол. През първото полувреме владеехме инициативата, създавахме ситуации, но втората част излезе друг отбор. Бяхме апатични, разочарован съм. Нямам обяснение за второто полувреме. Пречупихме се, че не вкарахме гол. Колкото повече изминаваше време, толкова повече брак имаше в действията ни. Тези неща не правят добро впечатление. Не знам тези футболисти да могат да носят напрежение, явно не могат. Две коренно различни полувремена. Владееш топката, правиш атаки, отборът е избрал да играе по този начин. Не съм доволен въобще”, започна Томаш.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

“Обезкървени сме, имаме контузени, а и доста хора ни напуснаха. Това не трябва да ни оправдава, има спад при нас. Тренираме едно и също от началото. Изходът е само с победи. Аз винаги съм бил искрен с футболистите, така съм и в живота. Когато срещу теб усетиш неискреност, тогава е лошо. Няма значение как ще стигаме до победите оттук насетне. Трябва да сме уверени, спокойни, без напрежение. Явно целта, която задаваме, тежи. Бяхме близо до постигането им, но сега не е така”, продължи наставникът на Берое.

“Работим футболно всяка една тренировка. Искам да се играе футбол, може на някой да му тежи, но тогава грешката е моя. Защо да играе тук, ако му тежи? След тази игра не искам да говоря за цели, но съм разочарован страшно много от футболисти. Ще им го предам лично. Животът е кръговрат, когато си горе трябва да се държиш по начин, когато си долу. Оставам спокоен, искам да разсъждавам трезво и да взема правилните изводи. Оставката не е решение за мен. Знам, че от първия до последния ден ще давам всичко от себе си за този клуб. Има хора, които взимат решенията. Феновете ни са разочаровани и е нормално, разбирам. Искам да играем футбола, който обичам да играе отбора ми. Днес не беше така”, завърши бившият футболист.