Напрежение в Берое! Играчите недоволни от Томаш

Футболистите на Берое са останали разочаровани от изказванията на старши треньора Александър Томаш и спортния директор Валентин Грудев след загубата от Витоша (Бистрица) с 0:1. И двамата нападнаха лошо играчите, като хвърлиха цялата вина върху тях. Томаш открито заяви, че усеща неискреност от подопечените си. Грудев пък ги заплаши с освобождаване.блиц

Нито един от двамата не пое вина и не подаде оставка въпреки двете поредни загуби – от Витоша и Локо (Пловдив). Футболистите си говорели помежду си, че при всяка издънка наставникът хвърлял вината върху тях, а при успех изтъквал колко добра била тактиката му, пише “Тема Спорт”.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

Вчера пък двама от лидерите на тима са имали среща с феновете. Иван Бандаловски и Душан Перниш са разговаряли дълго със запалянковците в търсене на причините за слабото представяне. Не е ясно дали ръководството и спортно-техническия щаб са били запознати със срещата.

Перниш е получил много голямо одобрение от феновете. Бандаловски е с договор до лятото и едва ли ще бъде удължен.

В последния кръг от редовния сезон Берое гостува на ЦСКА. Ново тежко поражение може да доведе до много промени в отбора. В един момент заралии дори говореха за атака на третото място, но сега е възможно да завършат шести.