Стойчо Младенов поиска нови офанзивни играчи и оставката на директора Георги Павлов

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов за пореден път изрази притесненията си от закъснялата селекция на отбора. Наставникът на “червените” е доволен от конкуренцията в дефанзивен план, но изтъкна, че се нуждае от качествени офанзивни играчи, с което да засили вариативността в атака.

ЦСКА се прибра късно снощи от втория си подготвителен лагер в Болу, Турция, където изигра четири контроли, а балансът на тима е две победи и две загуби. “Свършихме добра работа и в двата лагера, доволен съм от всички. За съжаление имаме трима контузени – Петър Стоянов, Костадин Стоянов и Николай Дюлгеров. Надявам се до една седмица да са на разположение”, каза Стойчо Младенов на летище “София”.SPORT.BNT.BG

“По отношение на селекцията – в дефанзивен план имам нужната конкуренция в линията на защитата. Все още обаче ги няма офанзивните играчи, които чакаме, но всичко е въпрос на преговори. Не може да не ме притеснява, че селекцията закъснява. Разчитам на спортния директор Ваноли, че ще привлече нужните ни футболисти”, каза още Младенов и поясни, че не е запознат с качествата на очакваното ново попълнение от Португалия – Бернандо Тенгариня.

Младенов не скри, че не желае да работи с търговския директор Георги Павлов, но е с отлични първи впечатления от новия спортен директор Родолфо Ваноли. “Писал съм докладна до собствениците, че не желая да работя с Павлов. Те да решат кой е по-важен – аз или той. На никого няма да позволя да саботира работата ми. С Ваноли се разбирам добре, изглежда ми коректен човек. Аз сам няма да напусна. Дошъл съм да работя за доброто на ЦСКА”, каза Стойчо Младенов.