Акрапович мечтае след изумителната драма

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович бе изключително щастлив след драмата във Велико Търново и класирането на тима за полуфиналите в турнира за Купата на България. „Смърфовете“ елиминираха Етър със 7:6 след изпълнение на дузпи (1:1 в редовното време) и очакват следващия си съперник, а Акрапович вече мечтае за спечелване на трофея.БЛИЦ

„Радвам се много. Казах на момчетата, че заслужават повече да се класират. Беше много трудно, беше критично за нас. Изпълнихме всичко, което искахме на 90%. Стигнахме до дузпи, при които винаги късметът влияе. Мислех, че ще вкараме гол до края на редовното време. Имахме някои добри възможности. Имахме късмет и гредата да ни спаси. Етър има добър треньор, много трудно се играе срещу тях. Вярвам, че имаме манталитет на победители и се видя днес. Мога да кажа, че като гледам как се радват нашите феновете, за мен е много мило да съм треньор на Локомотив. Радвам се за тях, радвам се за моя щаб. Радвам се, че успяхме да направим ситуацията такава, че да спечелим и да се борим за Европа”, сподели Акрапович след мача.

„Всичко е възможно. Много ми се иска да играем един мач у дома. Досега сме играли само навън, но сега вече ще имаме възможност да изиграем поне един мач на нашия стадион. Ако покажем игра, каквато в последните няколко мача, мисля, че имаме шанс за Купата”, не скри амбициите си 51-годишният босненски специалист.