Лудогорец и ЦСКА-София се изправят във финал преди финала

Лудогорец и ЦСКА-София се изправят днес от 18,30 часа на стадиона в Разград в четвъртфинален сблъсък от турнира за Купата на България.SPORTAL.BG

Двубоят е определян още с изтеглянето на жребия като своеобразен финал преди финала. Двата тима са окупирали върха в класирането в Първа лига, като разликата е три точки в полза на шампионите от Лудогорец.

Двубоят тази вечер е и генерална репетиция за втория сблъсък между тези два съперника тази седмица, които ще играят отново в Разград, но за първенството.

Лудогорец влиза в мача с кадрови проблеми.

“Орлите” ще бъдат без контузените Пламен Илиев и Якуб Шверчок. Треньорът Стойчо Стоев на практика няма алтернатива за атаката, като може да разчита единствено на румънеца Клаудиу Кешерю. В титулярния състав на разградчани не се очакват някакви изненади. На вратата ще застане Ренан, Анисе ще си партнира с капитана Светослав Дяков в средата на терена. Новото попълнение Станислав Манолев отново ще бъде резерва.

Настроението в лагера на съперника е повишено. Треньорът Любослав Пенев също няма да прави промени в състава. Очаква се като ляв бек да започне новото попълнение от Португалия Томаш.

Отдясно пък ще застане Турицов. В средата на терена ще действат Малинов и Бикел. По крилата ще действат Енрике и Жоржиньо, а Евандро и Джеси ще останат резерви. Атаката ще води Али Соу, който демонстрира възходяща форма през пролетта.

Едно е сигурно – тази вечер погледите на феновете ще бъдат обърнати към Разград, където ни очаква изпълнен със заряд двубой.

Вероятни състави:
Лудогорец: Ренан, Сисиньо, Григоре, Моци, Недялков, Дяков, Анисе, Лукоки, Марселиньо, Вандерсон, Кешерю.
ЦСКА-София: Черниаускас, Томаш, Бодуров, Антов, Турицов, Бикел, Енрике, Малинов, Тиаго, Жоржиньо, Соу.