Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира нулевото равенство с Лудогорец в Разград. Спецът този път не си позволи атака по съдиите – нещо, което прави в почти всяко свое изказване. Рефер на срещата днес беше Драгомир Драганов. БЛИЦ

“Добър мач, бих казал стойностен футбол. И двата тима играха добре. Имахме инициативата първото полувреме и началото на второто. След това, което не ми хареса, по-точно не съм доволен, създадохме три чисти голове положения и бе редно да отбележим поне едно. В началото на второто пак имахме ситуация и след това и умората си каза думата. След това Лудогорец имаха техния шанс в една ситуация, в която можеше да отбележат“, започна Пенев пред Диема Спорт.

“Искам така да играем. Ние винаги се съобразяваме с противника – силни, слаби качества. Важно е обаче ние какво ще направим. Искам такъв отбор да виждам, с нападателен футбол. Не съм недоволен, но бих искал да вкараме поне едно или две положения, а по този начин вървиш и към спечелване на мач. Не казваме, че срещу нас играе посредствен отбор. Те имат изграден тим, работил много години”, каза треньорът на ЦСКА.

Winbet – на един клик разстояние! (18+)

“Запазихме суха мрежа не само в тези два мача, а и в предишните два. Тренираме, фокуси не правим”, продължи Пенев.

“Не можахме да спечелим. Имахме тази възможно. Можеше и да загубим, аз съм реалист. Битката продължава, оставам много мачове. Всеки трябва да внимава, както ние, така и останалите. Не се отказваме от целта”, допълни Ел Голеадор.

Той коментира и жребия за полуфиналите за Купата на България: “Оптимистично гледам за Ботев, разбира се, че ще сме готови за двата полуфинала“.