Стратега: Трябва да дебнеш съдиите във всеки мач

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира равенството 0:0 с Лудогорец за първенство. Стратега определи точката като по-добра от загуба в Разград. Легендата не пропусна да даде коментар и за нужните футболисти октъм селекция в тима.БЛИЦ

“Точката е по-добра от загуба, но авансът остава за Лудогорец. Ако се бяха вкарали положенията от началото, щеше да даде спокойствие. Игровият план беше добър, но не се получи. При такива пропуски, обикновено се стига до загуба. Трябва да се отчете и друго – последните 2-3 седмици бяха много тежки за част от играчите, особено националите. Треньорите трябваше да преценяват куп фактори – кой е във форма, който виси с картони…Отделно трябва да дебнеш съдиите във всеки мач дали свирят нормално. И в събота имаше такива моменти. То е ясно, че въжето се дърпа отнякъде. Битката продължава с пълна сила. Сега е време за изводи. ЦСКА има нужда от още футболисти, за да има конкуренция и дълбочина в състава”, каза Пенев пред “Тема Спорт”.

“През лятото трябва да се добави нещо. За Купата имаме предимство срещу Ботев, тъй като сме домакин в реванша. Треньорите си знаят работата. В битка сме на два фронта, но нека не създаваме излишни ядове на Любо Пенев с големи очаквания. Той знае какво прави”, добави Стратега.