Илиан Илиев: Мислехме за терена, на който трудно се играе футбол

 

Треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от успеха с 2:0 над Ботев в Пловдив. Наставникът коментира играта на своя тим и обяви, че неговите футболисти днес са мислили за терена в Коматево, на който трудно се играе футбол.БЛИЦ

“Първо трябва да поздравя футболистите ми, тъй като изиграхме три мача след редовния сезон, в които не заслужавахме да загубим, но отпаднахме за Купата на България. На Коматево се играе трудно срещу такъв добър отбор. Видяхте игрово, без две грешки при изнасянето на топката, през останалото време допускахме положения само след статични положения. Мисля, че сме заслужили победители днес”, каза Илиев.

“Като точково се заплита борбата за четвъртото място, но то зависи дали ще даде по-натам бараж. Днес специално не сме мислили за това, а да играем футбол на терен, на който това не е лесно. Имаше моменти, в които държахме повече топката, а отборът на Ботев само бягаше. Доволни сме от трите точки, малко почивка и идва следващият мач. Първото полувреме имахме добри ситуации, но не ги доразвихме. Като цяло съм доволен и направихме това, което искахме – да дойдем тук срещу отбор, който обича да играе с топката, да го накараме да тича повече. Надявам се за следващия мач с Берое кадровите проблеми да изчезнат. Не ме връщайте назад за изказването ми за феновете на Ботев. Влизаме в излишни полемика”, добави специалистът.