Любо Пенев посочи хубавото след мача с Берое и коментира за Тиаго

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев говори след победата с 2:0 над Берое. Специалистът остана доволен от успеха, като даде коментар и за контузията на Тиаго.БЛИЦ

“Играхме по-добре, вкарахме два гола. По-рано трябваше да падне втория гол, а мачът бе нещо като повторение на предния ни мач с Берое. Старахме се много, започнахме напрегнато и после се коригира всичко. Това, че един отбор притежава топката повече, не значи, че ще бъде краен победител, видяхте, че нещата при нас се получиха”, каза Пенев.

“Хубаво е, че не допускаме голове във вратата ни, а играта в защита е на ниво. Това е малка част от нашата игра. Тиаго Родригес е анализиран от докторите, така че се надявам да не е сериозна травмата му. Не зная дали ще мога да го използвам в следващия мач. Невинаги, когато един футболист е сменен, има проблеми. Малинов усещаше дискомфорт, но това знам към момента”, продължи специалистът.

“Не само утре, аз гледам много мачове, но плейофите продължават. Сега имаме Купа на България, така че продължаваме битката. Календарът ни е натоварен, но ние бързо се пренастройваме. Въпросът е да се възстановим и да изиграем успешен мач в Пловдив”, каза още треньорът на ЦСКА.