Пенев скочи на съдията и отправи интересно предложение

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев коментира загубата с 2:3 от Ботев в Коматево в първия полуфинал за Купата. Наставникът на “червените” очаквано изрази недоволство от съдията Николай Йорданов, който ощети столичани. Пенев се изцепи, отправяйки предложение към Съдийската комисия: “Избраха го за най-добър съдия на 2018 година, нека само той да свири нашите мачове.”БЛИЦ

Специалистът критикува футболистите си за неубедителното начало на мача, когато Ботев поведе с 2:0 до 26-ата минута. “Причината за загубата е ясна. Няма как за 90 минути да пропиляваме едни 20-25 минути, не е нормално. Нямаме право да влизаме така отпуснати в подобен сериозен мач. Остава още един двубой, ще направим необходимите заключения”, коментира Пенев пред Диема Спорт.

“Подготвени сме да играем и с един човек по-малко. Имаме този навик, който ни е създаден от определени съдии. С 10 човека водехме мача, контролирахме го”, каза треньорът на ЦСКА.

Winbet – удвои тръпката от играта! (18+)

“Отворен мач, но не може по такъв начин съдията да разваля един такъв футболен празник. Двата отбора са можещи, защо трябва да се намесва? Има много пропуски от страна на главния съдия. Подмина и нарушения за картони, да си гледа добре записа. Него ли направиха най-добър съдия за 2018 година? Предлагам на Съдийската комисия само той да свири нашите мачове. Безпристрастен, професионалист, идеален е…”, каза Пенев по адрес на Николай Йорданов.

“Ситуацията с Перейра беше дузпа. Във футбола е забранено да се играе с ръка, какво остава с двете ръце. Жалко, че пречат да играем футбол. В момента не мисля за реванша, в събота имаме мач от първенството. Няма маловажни мачове, целите са ни две”, добави треньорът на ЦСКА.

“Нека да се възстановим, да направим една-две тренировки, знаем какво ни очаква. Факторът домакинство е важен. Жалко, че много наши фенове днес останаха навън, но просто такова е съоръжението в Коматево. Гоним победата в реванша, това е целта ни”, каза още Любослав Пенев.