Акрапович: Дръпнахме ръчната, момчетата не слушат

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович сподели след нулевото равенство със Септември в полуфиналния реванш от турнира за Купата на България, че играчите му не го слушат. Все пак „смърфовете“ се класираха за финала с общ резултат 4:0 очакват Ботев (Пд) или ЦСКА в мача за трофея.

“Много неща бяха решени след първия мач, днес беше важна психологията. Каквото и да казваш, момчетата не слушат. Мачът беше по-труден, отколкото си мислехме. Противникът беше близо да вкара гол и не се знаеше какво ще стане. Резултатът е окей“, каза Акрапович.БЛИЦ

„Явно дръпнахме ръчната, за да мислим за следващия двубой. Сега ще се радваме с нашите страхотни фенове, а после ще мислим за следващите мачове. Искам да намерим добра форма, както за финала, така и за оставащите мачове в първенството. Върша работата си, трябва дълго време, за да изградиш един отбор, не е толкова лесно, колкото всеки си мисли. И през миналата година имахме добър период по това време – това не е случайно”, добави наставникът на Локо (Пд).